EZ System™

Du ska sätta gränserna, inte skyltsystemet!

Stor eller liten skylt? Fyrkantig eller figurformad? Ljuslåda eller belysning utifrån? Du bestämmer. EZ System® är det flexibla skyltsystemet.

EZ System™ är ett komplett system för tillverkning av spännduksramar. EZ System™ har en enkel och smart konstruktion vilket gör arbetet med uppspänning och service av spännduksskyltar och boardfronter betydligt smidigare. Spänndukstekniken hör till de säkraste på marknaden. Den påverkas inte av temperaturskillnader och innehåller inga plastdelar som kan spricka sönder och rasa ner. EZ System® är också montörernas favorit. Profilsystemet gör att montaget går mycket snabbt och det är också enkelt att underhålla och att byta budskap på skylten. Sedan får vi inte glömma att skylten blir ovanligt snygg.

Enkelt, flexibelt, hållbart och inte minst snyggt. Lovorden för våra spännduksfronter är smickrande. Och de kommer från både kunder och montörer.

us-sports4

Hållbart

Spännduken förses med en plastkant som montören fäster i ramen. Allt är prefabricerat så monteringen blir både snabb och enkel. Duken håller sig sedan spänd oavsett väder och vind.

Alternativet till spännduk är oftast plast. Ett material som är tungt och lätt går sönder. Duken är lätt, flexibel, har inga synliga skarvar och skyltarna kräver nästan ingen service.

Enkelt

EZ System™ bygger på skyltar med spännduk som oftast fästs på en ljuslåda. Naturligtvis passar systemet på de flesta förekommande ljuslådor.

Spänndukfronten är öppningsbar tack vare en praktisk gångjärnsprofil. Service och underhåll av ljuslådan går därmed snabbt och enkelt.

Flexibelt

Systemet fungerar lika bra på en printad duk som i “lösa” bokstäver eller andra symboler.

Fronterna behöver inte appliceras på en ljuslåda utan kan lika gärna fästas direkt på en vägg och belysas med spotlights utifrån.

Snyggt

EZ System® finns i flera varianter, för både belyst, obelyst och inomhusbruk. Du kan naturligtvis också få dem i vilken färg och i vilket format du vill.