Profilbokstäver

Profilbokstäver

Profilbokstäver är en populär och snygg lösning för både ute och inomhusbruk.

Det finns att få både med och utan belysning, stora och små. Här nedan kan du se några av de lösningar vi har att erbjuda. Klicka på bilderna om du vill läsa mer.

Profil 0
Profil 00 är en plan/platt, obelyst bokstav som tillverkas av aluminiumplåt. Lackeras i valfri kulör eller toppas med folie.
Profil 1
Profil 01 är en obelyst reliefbokstav med bockade kanter. Bokstavskroppen tillverkas av aluminiumplåt, vilken pulver- eller våtlackeras i valfri RAL-kulör.
Profil 3
Profil 3 är en belyst profilbokstav som tillverkas i aluminium och sedan pulver- eller våtlackeras. LED belysningen monteras på bokstavens bakstycke, så att den lyser upp fasaden. Belysningen blir indirekt så kallad coronaeffekt.
Profil 4
Profil 4 är en invändigt belyst profilbokstav med akrylfront och bokstavskropp i aluminium. Fronten hålls på plats med hjälp av en plåtlist.
Profil 5

Profil 5 är en invändigt belyst profilbokstav med bokstavskropp i aluminium och en akrylfront. Fronten hålls på plats med hjälp av en plastlist.

Profil 6

Profil 6 är en invändigt belyst profilbokstav tillverkad i aluminium, med en akrylfront. Fronten har inga lister, utan fräses ut och skruvas fast direkt i sidorna.

Profil 10

Profil 10 är en förhöjd bokstav med reliefverkan. Den tillverkas i 10-15 mm akryl. Bokstaven fräses ut och toppas med folie. Kan belysas både framifrån och invändigt då den monteras på en ljuslåda.